logo

Crux verzorgt Eerstehulpcursussen, standaard of buitensport specifiek, voor individuele geinteresseerden en/of incompany voor bedrijven en verenigingen. Crux Outdoor Education is sinds 2010 trainingscentrum voor de EHBO-organisatie MFFA ® Europe. Vanuit deze organisatie biedt Crux eerste hulpcursussen aan, die officieel erkend zijn en overeenstemmen met de richtlijnen van onder andere de Nederlandse Reanimatie Raad, het Rode Kruis en de European Resuscitation Council.

Hoe meer mensen met kennis van eerste hulp en reanimatie, hoe groter de kans dat een persoon in nood snel en doeltreffend kan worden geholpen. Hiermee wordt de veiligheid in het algemeen in onze maatschappij vergroot. Op het werk, tijdens het sporten, thuis maar ook op straat kunnen we elkaar, in het bezit van een elementaire kennis van eerstehulp, vlot en effectief te hulp schieten in het geval van gezondheidscalamiteiten. Hopelijk heb je het niet of nauwelijks meegemaakt, maar toch zit een ongelukje bij het sporten soms in een klein hoekje. Een blauwe plek of schaafwondje bij het genieten van buitensport komt nog wel eens voor. Maar wat als er ongelukkigerwijs een serieuze calamiteit plaatsvind? Een glijpartij in de canyon, een voorklimval langs een uitstekende rots, een loerend kiezelsteentje onder je voorwiel, in die ene scherpe bocht… In enkele gevallen is meer kennis en hulp benodigd dan de incidentele pleister. In die gevallen kan je jezelf, maar vooral ook medesporters, helpen bij verdere eerste hulp. Uiteraard kan je bij Crux terecht om verschillende eerstehulp-vaardigheden te leren en onderhouden, zodat je goed voorbereid op pad kan.

Crux biedt op het gebied van eerstehulp verschillende cursussen aan. Er zijn volledige cursussen, deelcursussen en hertrainingen(updaten van je bestaande EHBO-status) mogelijk.
De ééndaagse Basiscursus Eerste Hulp (BLS) van MFFA ® Europe geeft de ‘first responder’ voldoende handvatten om binnen de eerste minuten na een ongeval snel en effectief op te kunnen treden en helpen, tot aan het moment waarop de hulpverlening wordt overgenomen door de gewaarschuwde professionele hulpverleningsdiensten. Deze cursus is ontwikkeld conform de inhoud en eindtermen van de richtlijnen van de NRR en ERC.

Momenteel staan er geen individuele training gepland, neem contact op om aan te kunnen sluiten bij een regio training.

Vanaf 95,00 € per persoon Kies opties

Retraining EHV/BLS

Om je Eerste Hulp kennis op-to-date te houden en te blijven oefenen met de verschillende vaardigheden, bieden we retrainingen aan. Op deze manier blijf je bij, vertrouwd met het geven van eerstehulp en houd je je certificaat geldig.

Momenteel staan er geen individuele training gepland, neem contact op om aan te kunnen sluiten bij een regio training.

Vanaf 115,00 € per persoon Kies opties

Basis cursus MFFA ® Europe (Basic Life Support)

De ééndaagse Basiscursus Eerste Hulp (BLS) van MFFA ® Europe geeft de ‘first responder’ voldoende handvatten om binnen de eerste minuten na een ongeval snel en effectief op te kunnen treden en helpen,  tot aan het moment waarop de hulpverlening wordt overgenomen door de gewaarschuwde professionele hulpverleningsdiensten. Deze cursus is ontwikkeld conform de inhoud en eindtermen van de richtlijnen van de NRR en ERC.

Vanaf 205,00 € per persoon Kies opties

Eerste Hulp Verlener MFFA ® Europe

De tweedaagse cursus Eerste Hulpverlener (EHV) van MFFA ® Europe is een uitbreiding op de BLS cursus die qua inhoud en eindtermen; inclusief reanimatie en aed gebruik; De cursus EHV-Volwassenen van MFFA ® Europe sluit af met eenzelfde officieel erkend diploma als dat van de EHBO cursus-volwassenen van het Oranje Kruis en de richtlijnen van de EFAG van het Rode Kruis.

Vanaf 125,00 € per persoon Kies opties

Trainingen EHBBO (EHV-V en Bergsport)

Naast de basiscursussen op de leest van de MFFA-organisatie, biedt Crux ook combinatie cursussen aan op het gebied van Outdoor en EHBO. Hierbij worden de MFFA cursusinhouden en specifieke Outdoorthema's met elkaar verweven in een specifiek product, met name op het gebied van bergsport en sportklimmen.De medische trainingen verzorgen we graag op locatie. In overleg stellen we een gericht programma op dat voldoet aan zowel landelijke eisen als aan de eisen en wensen van uw organisatie. Neem voor een op maat programma en offerte contact met ons op. Net als de klimcursussen zijn ook de EHBBO cursussen van Crux door de Nederlandse Klim- en Bergsport Vereniging (NKBV) aangemerkt als kwaliteit opleidingsplaats.

Voeg toe aan reservering
Resultaten 1 - 4 van 4