Ook in de winter kan je je hart ophalen met uitdagende klimactiviteiten. IJsklimmen is een sportieve vorm waarin je prachtige, bevroren watervallen en/of couloirs beklimt met behulp van een stel ijsbijlen en stijgijzers. De zekeringen plaats je zelf door middel van geavanceerde ijsboren, die je zelf op de juiste plekken in het ijs schroeft. Daar waar technisch en/of mentaal benodigd zet je een nieuwe haak boven de vorige, en verleg je daarmee je zekeringstouw weer een stukje hoger. Zowel in single pitch als multipitch zijn er vaak meerdere mogelijkheden. Klimmen pur sang, in een winters bevroren wit landschap!

Vanaf 1.150,00 € per persoon Let op, voor deze week kun je je nog niet of niet meer aanmelden, neem aub contact met ons op voor alternatieve opties.

IJsklimmen beginners Lüsens

Wegens de huidige situatie omtrend het COVID-19 virus is deze reis helaas geannuleerd.

1 februari - 5 februari 2021  logo Textor

De mogelijkheden om te ijsklimmen in Tirol zijn grandioos. De beste spots om te leren ijsklimmen liggen in de noordelijke Stubai-alpen en voor de ervaren ijsklimmers ligt Pitztal om de hoek.
In deze gebieden is Boris Textor zelf vaak onderweg en weet daardoor de juiste en mooiste watervallen te vinden.
Overnachten doen we in een klein pension aan het einde van het dal Lüsens waar je ’s avonds nog even kan langlaufen mocht je nog niet moe zijn.

Vanoise

   

Voeg toe aan reservering
Resultaten 1 - 1 van 1