• canyoning header 3000x750

Canyoning Special Herfst

In de herfstvakantie van 2022 vinden wederom de verschillende canyoningcursussen en gidsenopleidingen plaats in de Franse zuid-alpen, het thuisgebied van Crux Outdoor & Education. Het gebied is uitdagend voor zowel de beginnend als gevorderd canyoneer, waarbij het gebied zich kenmerkt door een grillige alpine omgeving, en heerlijk fris smeltwater.

16 - 22 OKTOBER 2022 LES ECRINS, FRANSE ALPEN  VA € 425,- 

Vanaf 435,00 € per persoon Kies opties

Canyoneer

De basis cursus canyoning wordt aangeboden op onze locatie in de Ecrins, volgens de richtlijnen van de Nederlandse Canyoning Bond. Het doel van de cursus is dat je leert om zelfstandig canyontochten te organiseren en maken op starters niveau, binnen een aantal randvoorwaarden zoals moeilijkheidsgraad en waterstand. Je kan er voor kiezen om de week te volgen op basis van deelname niveau, waarmee het een fantastische tochtenweek wordt, of op basis van de volledige bonds inhoud voor dit niveau, inclusief toetsing.

Vanaf 435,00 € per persoon Kies opties

Advanced Canyoneer

De gevorderden cursus canyoning wordt in de zomer aangeboden op onze locatie in de Mercantour, volgens de richtlijnen van de Nederlandse Canyoning Bond. Het doel van de cursus is dat je leert om zelfstandig canyontochten te organiseren en maken op gevorderd niveau, binnen een aantal randvoorwaarden zoals moeilijkheidsgraad en waterstand. Je kan er voor kiezen om de week te volgen op basis van deelname niveau, waarmee het een fantastische tochtenweek wordt, of op basis van de volledige bonds inhoud voor dit niveau, inclusief toetsing.

 

Vanaf 970,00 € per gezin (1 ouder en 1 kind) Kies opties

Canyoning Gezin

Neem een duik in het avontuur! Een week lang canyoning: klauteren, springen, waden, zwemmen en abseilen in de Mercantour en Vesubie. Hier bevinden zich mooiste canyons en is het bovendien lekker warm. Kom waar je anders nooit kunt komen en geniet van indrukwekkende natuur en schitterende watervallen. Prachtige natuur die je op een avontuurlijke manier beleeft, samen met andere kinderen. Onder deskundige begeleiding en inclusief alle uitrusting.

Vanaf 415,00 € per persoon Kies opties

Basic Guide

De opleiding tot Basic Canyon Guide wordt door Crux aangeboden in de zuid-Franse alpen, in de regio Ecrins / Queyras / Ubaye, volgens de richtlijnen en onder auspicien van de Nederlandse Canyoning Bond. De opleidingsweek wordt door Crux jaarlijks aangeboden in de herfstperiode, en in de vroege zomer. De opleiding bestaat uit 5 cursusdagen en 2 examendagen.

 

Vanaf 415,00 € per persoon Kies opties

Advanced Guide

De opleiding tot Advanced Canyon Guide wordt door Crux aangeboden in de zuid-Franse alpen, in de regio Ecrins / Queyras / Ubaye, volgens de richtlijnen en onder auspicien van de Nederlandse Canyoning Bond. De opleidingsweek wordt door Crux jaarlijks aangeboden in de herfstperiode, en in de vroege zomer. De opleiding bestaat uit 5 cursusdagen en 2 examendagen.

 

Voeg toe aan reservering
Resultaten 1 - 6 van 6